REGLAMENT

La Cursa BTT de Can Bitxac és una activitat promocional de la casa de turisme rural Can Bitxac.
Com a tal, no es tracta de cap prova esportiva organitzada i per tant hem de tenir en compte que

  •  El circuit no compta amb cap tipus de senyalització específica. Portem el GPS i es tracta d'una activitat d'orientació, on s'ha de seguir el recorregut proposat amb exactitud per tal que el temps sigui vàlid.
  • El participant que no aconsegueixi fer el recorregut exacte no optarà al premi de la classificació general. En canvi, es mantindran les seves opcions al sorteig d'un cap de setmana. Si es comet un error en el recorregut però es torna al punt on s'ha abandonat el traçat marcat, es donarà per vàlid, però no es descomptarà el temps perdut.
  • Tot participant pot repetir la prova tantes vegades com vulgui dins del període que dura la promoció. Es considerarà el millor temps registrat i participarà al sorteig amb el número de dorsal atorgat a la primera participació.
  • En tot moment passarem per camins i vials públics oberts al trànsit. Hem de respectar les normes de circulació i en especial, altres ciclistes i caminants que poguem trobar com ho faríem un dia qualsevol en que sortim a fer una passejada. També demanem respecte pel medi ambient no llençant cap tipus de deixalla.
  • Can Bitxac no es fa responsable dels danys materials i/o personal propis o que el participant pugui ocasionar a tercers abans, durant i després de la prova. Recordeu que cada participant ha de tenir l'assegurança corresponent per la realització de la pedalada. Així mateix el participant es compromet a no exigir responsabilitat de cap mena a Can Bitxac per aquests fets.
  •  En tot cas, davant de problemes físics o mecànics de força major que impedeixin continuar la ruta, mirarem d'ajudar-vos a títol personal i de manera solidària. En cas d'emergència truqueu al telèfon d'emergències 112.
  • Només Can Bitxac té autoritat per decidir la validesa o no del recorregut i temps efectuat pels participants. En cas de disconformitat podeu sol.licitar per mail la revisió del vostre registre per corregir possibles errors, quedant per l'organització la decisió final.
  • El fet de participar, implica l'acceptació d'aquest reglament.